O nama


Tvrtka Oil AC d.o.o Mostar je osnovana 2004. Godine. Osnovna djelatnost tvrtke jeste trgovina naftom i naftnim derivatima na tržištu Bosne i Hercegovine. Sjedište je u Mostaru u ulici Hrvatskih branitelja bb. U vlasništvu tvrtke su 3 benzinske crpke na području grada Mostara. Benzinska crpka na buleverubenzinska crpka u Vukovarskoj ulici te benzinska crpka u Ortiješu na magistralnom pravcu M-17.

Svaka od navedenih benzinskih crpki uz goriva DIESEL EURO 5 i Bezolovne benzine 95 i 98 vrhunske kvalitete nudi širok asortiman proizvoda u svojim bogato opremljenim trgovinama. U sklopu svake benzinske crpke se mogu pronaći i LPG i plin za kućanstva. Također na svakoj od navedenih benzinskih crpki se nalaze i bankomati UniCredit i Raiffeisen banke, a na benzinskoj u Vukovarskoj ulici se nalazi i automatska praonica za automobile.

Misija i cilj poslovanja tvrtke Oil AC jeste zadovoljan kupac. Stoga se veliki napori ulažu u stvaranje ugodnog okruženja kako bi svaka kupnja i točenje na benzinskim crpkama Oil AC kupcu donijeli željeno zadovoljstvo. Poseban naglasak se stavlja na kvalitetu goriva koja su u ponudi benzinskih crpki Oil AC koja  zadovoljavaju europske norme EN 228 i EN 590.

Uposlene povezuje povjerenje, međusobno poštovanje, motivacija i timski rad. Tvrtka stimulira otvorenost, stalno učenje i osiguranje osobnog rasta i razvoja. Osobita povezanost se usmjerava na razvoj korporativne kulture i prilagođavanja lokalnoj sredini. Tvrtka je vezana za društvenu sredinu kojoj nastoji vratiti dio onoga što od nje dobiva. Zato podržava projekte od društvene važnosti, a osobito one vezane za razvoj kulture, sporta i očuvanja okoliša. Tvrtka je tako integrirana u društvenu okolinu što dodatno oblikuje novu kvalitetu za uposlene i potrošače.

OIL-AC d.o.o. Mostar